Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering aanvragen of bedrijfsfinanciering aanbieden? In het financieren van (startende) bedrijven is veel mogelijk en wij kunnen je helpen. Lees hier hoe.

Zonder geld staat niet alleen de wereld stil. Ook jouw bedrijf draait op geld. Want ook een goed businessplan of positieve bedrijfsresultaten maken niet zomaar dat financiers klaarstaan om jouw groeiambities te financieren. Bedrijfsfinanciering is vaak een lang en moeizaam proces. Daar kunnen de meeste ondernemers over meepraten. Hoe kun je dan toch je bedrijf financieren? KplusV helpt je op weg. Bijvoorbeeld met alternatieve financiering.

Weten op welke wijze jouw bedrijf financiering kan ophalen?

Wij bewegen zowel de vraag- als aanbodzijde van bedrijfsfinanciering. Enerzijds helpen wij ondernemers om een overtuigend businessplan op te stellen, met een goed verhaal richting investeerders. Anderzijds bewegen wij de financieringsmarkt richting ondernemers. Vanuit ons netwerk en vanuit onze kennis van verschillende financieringsvormen. Waar nodig leveren wij creatief maatwerk en zoeken wij een investeringsvorm die past bij de onderneming. Want het aanbieden van maatwerk vergroot de kans op succesvolle bedrijfsfinanciering. Weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijf? Laat hieronder een reactie achter en wij nemen contact met je op.

Vragen bedrijfsfinanciering

Als ondernemer zoek je kapitaal voor je bedrijf. Bedrijfsfinanciering aanvragen is iets waar je moedeloos van kan worden. Grote banken hebben een gestandaardiseerd en langdurig proces voor het aanbieden van bedrijfsfinanciering. Lang niet altijd kun je daar de eigenheid en kansen voor je eigen bedrijf goed voor het voetlicht brengen. Bovendien is niet elke ondernemer ook goed in het presenteren van zijn bedrijf of idee. Met kansrijke ondernemers die bedrijfsfinanciering vragen gaan wij een langdurig proces in. En dat levert dan meestal wel een vorm van financiering op. Lees hieronder hoe ondernemers deze vormen van financiering ervaren:

Aanbieden bedrijfsfinanciering

Investeerders zijn altijd op zoek naar een goede investering Eentje die goed rendement biedt, natuurlijk. Maar natuurlijk is dat niet de enige factor. Investeerders investeren in ondernemingen waar ze in geloven. Geloven in de overlevingskansen, maar ook in het product en de positieve impact daarvan. KplusV beschikt over een enorm netwerk van startups en groeiende ondernemingen, die op zoek zijn naar precies die investeerder. Iemand die bedrijfsfinanciering aanbiedt op basis met de intentie van intensieve samenwerking en inhoudelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld. Een investeerder die niet alleen geld, maar ook expertise meebrengt.

Wil je weten welke vormen van bedrijfsfinanciering worden aangeboden? En wat de aanbieders van deze financieringen beweegt? Hieronder geven we daarvan, per financieringsvorm, een indruk.

Bedrijfsfinanciering starter

Financiering ophalen voor een startup is niet eenvoudig. Ook al doen de succesverhalen over bijvoorbeeld crowdfunding en Sillicon Valley soms anders geloven. Bij bedrijfsfinanciering voor starters komt nog meer creativiteit en flexibiliteit kijken, dan bij het financieringen van gevestigde bedrijven. Desondanks gaan we die uitdaging graag met je aan. Graag komen we met je in contact om de mogelijkheden van startersfinanciering te bespreken binnen ons netwerk en de diverse platforms en programma’s daarbinnen. Wil je daar meer over weten? Laat het ons dan weten.