Diensten – wat we doen

KplusV werkt aan een innovatieve, duurzame en sociale toekomst. Daarvoor hebben we enkele producten ontwikkeld die direct bijdragen aan deze doelstellingen bij onze partners,

Rapid Circular Contracting – duurzaam inkopen

Inkoop is één van de belangrijkste domeinen van organisaties waar het verschil kan worden gemaakt. Wat niet wordt gevraagd door de markt, wordt door de markt ook niet geleverd. Dus als de markt – jij als opdrachtgever – vraagt om duurzame, circulaire en sociale oplossingen, dan gaat de markt voor je aan de slag. Dat weten we zeker, want we maken het dagelijks mee. Wil jouw organisatie duurzaam inkopen? Maak dan kennis met Rapid Circular Contracting (RCC) of Rapid Impact Contracting (RIC).

Move2social – sociaal ondernemerschap aanjagen

We stellen ons ondernemerschap voor als iets dat uiteindelijk draait om geld verdienen; winst maken voor aandeelhouders. Maar wat als de winst van een onderneming maatschappelijk van aard is? Move2Social is een regionaal versnellingsprogramma voor sociaal ondernemers dat hen help een gezond bedrijf op te zetten dat werkt aan haar maatschappelijke doelen. Inmiddels draait Move2Social in diverse regio’s in Nederland.

Ondernemen – ondernemersbegeleiding op maat

Innovatie is één van de aanjagers van de toekomst die we met z’n allen maken. En innovatie vindt niet alleen plaats bij de startups die we dagelijks begeleiden. Ook volwassen mkb-bedrijven kunnen – én moeten – werk maken van innovatie om relevant te blijven. Wij helpen ondernemers bij innovatievraagstukken, maar ook bij strategie, organisatiestructuur en operationele zaken.