Event Circulaire Economie

Geen woorden maar daden!

woensdag 8 mei, 14.00 - 17.00, Rotterdam

Aanmelden

Evenement

08/05/2019

Op woensdag 8 mei organiseert KplusV een event rondom het thema circulaire economie. Te gast zijn enkele voorname sprekers en ook is er ruimte voor discussie en vragen.

Sinds kort is KplusV gevestigd in Rotterdam. Een mooie gelegenheid om ook hier met markt en overheid in gesprek te gaan over circulaire economie en vooral over de vertaalslag van ambitie naar praktijk. Of, zoals dat in het motto van de Maasstad heet:

Geen woorden maar daden!

De woorden zijn er alvast, want de ambities liegen er niet om: een volledig circulair Nederland in 2050 en een halvering van het niet-hernieuwbare grondstofgebruik in 2030. Aldus het kabinet. Dat maakt actie op korte termijn noodzakelijk, maar over het ‘hoe’ is nog veel onduidelijk. KplusV heeft ruime ervaring met de vertaalslag van circulaire woorden naar circulaire daden. In aanbestedingen, beleidsvorming en organisatie-inrichting.

Daar voegen we graag de waardevolle perspectieven van onze sprekers op 8 mei aan toe.

Sprekers

  • Maikel Kishna, expert bij het PBL: mede-auteur van het rapport: Circulaire economie in kaart: wat is er nodig voor de volgende stap?
  • Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland: Circulaire Economie in de praktijk: wat zijn de kansen, dilemma’s en oplossingen?
  • Jeroen Cox, Senior Manager Energie en Milieu: hoe implementeert KPN circulaire economie voor haar eigen organisatie en hoe kunnen ICT-oplossingen een bijdrage leveren aan de maatschappij?

Programma

13.30: Inloop
14.00: Opening door KplusV
14.15 – 15.30: drie inleidingen
15.30 – 15.45: Pauze
15.45 – 16.45: Discussietafels met de sprekers
17.00 – 18.30 Afsluiting en borrel

Locatie

CIC (Groot Handelsgebouw), Stationsplein 45 Rotterdam. Het event vindt plaats in het Venturecafé op de vierde verdieping. Dit is het best benaderbaar via de ingang direct grenzend aan Rotterdam Centraal. Zie routebeschrijving en parkeerinstructies.

Aanmelden

Meld je hier aan voor het event op woensdag 8 mei. Deelname is geheel kosteloos.

Locatie Event Circulaire Economie

Stationsplein 45, 4.004 (4de verdieping, ingang stationszijde)

Plan je route

"Ondernemers helpen bij het maken van impact met hun businessmodel."

Msc. Loes Nijskens

06-11 06 16 71

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.