Webinar: gedragsverandering voor een duurzame leefomgeving

Vandaag gaan we het anders doen! Of toch morgen?

woensdag 25 November, 09:30-11:00

Aanmelden

Evenement

25/11/2020

Inzet op gedrag voor het veranderen van onze leefomgeving, een duurzame leefomgeving. Een ambitie waarvan we zien dat deze groeit, onder andere onder beleidsmakers & uitvoerders op het gebied van energie, afval, biodiversiteit of circulariteit. Maar het toepassen in de praktijk, dat is een uitdaging. Om deze ambitie te realiseren, is het nodig om dieper duiken in de (onbewuste) drijfveren van mensen die bijdragen en, door onder andere beleid en maatregelen, hun feitelijk handelen bepalen.

Daarom nemen we je gedurende deze webinar op 25 november mee in de theorie & praktijk van gedragsverandering. We laten je zien hoe motivatie essentieel is en diverse vormen kent, gericht op een duurzame leefomgeving. We geven je de ruimte om te verkennen hoe dit past bij jouw opgaven en dagelijkse gang van zaken. En bieden we handvatten vanuit voorbeelden op diverse thema’s (energie, afvalbesparing en circulaire economie).

Dit alles, zodat jij als professional perspectieven krijgt aangereikt om te handelen, aan te sluiten bij deze motivaties en de start van verandering te creëren.

Het webinar vindt plaats op 25 november, van 09.30 tot 11.00 uur.

Interesse? Meld je hieronder aan.

Inschrijven webinar

Locatie Webinar: gedragsverandering voor een duurzame leefomgeving

Online

Plan je route

"Leren kennen van de (on)bewuste motivatie van mensen biedt kansen voor het duurzaam veranderen van gedrag."

Msc. Loes Nijskens

06-11 06 16 71

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.