Webinar: gedragsverandering voor een duurzame leefomgeving

Vandaag gaan we het anders doen! Of toch morgen?

donderdag 11 februari, 09.00 - 10.00 uur, Online

Aanmelden

Evenement

11/02/2021

De belangstelling voor gedragsverandering is momenteel erg groot, zo merken wij ook. Daarom bieden we de webinar over gedragsverandering nogmaals aan op 11 februari. We gaan in op dilemma’s over draagvlak, onduidelijke verwachtingen en het vereiste kennisniveau om duurzaam te kunnen handelen.

Spelen deze vraagstukken ook in jouw werkveld? Schrijf je dan vooral in voor deze webinar!

Inhoud webinar

We nemen je in deze webinar mee in de theorie en praktijk van gedragsverandering. We laten je zien hoe motivatie essentieel is en diverse vormen kent, gericht op een duurzame leefomgeving. We geven je de ruimte om te verkennen hoe dit past bij jouw opgaven en dagelijkse gang van zaken. En bieden we handvatten vanuit voorbeelden op diverse thema’s (energie, afvalbesparing en circulaire economie).

Dit alles, zodat jij als professional perspectieven krijgt aangereikt om te handelen, aan te sluiten bij deze motivaties en de start van verandering te creëren. De webinar vindt plaats op 11 februari, van 09.00 tot 10.00 uur.

Inschrijven webinar

Locatie Webinar: gedragsverandering voor een duurzame leefomgeving

Plan je route

"Leren kennen van de (on)bewuste motivatie van mensen biedt kansen voor het duurzaam veranderen van gedrag."

Msc. Loes Nijskens

06-11 06 16 71

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Betrokken adviseurs