Circulaire Economie, van idee naar uitvoering

Tien ideeën voor Circu-Lean organiseren

donderdag 17 januari, 12.30 - 16.15, Arnhem

Aanmelden

Evenement

17/01/2019

In Nederland gonst het van de circulaire ambities; het gevoel dat we ‘stappen moeten zetten richting circulariteit’. Aan goede wil en bedoelingen geen gebrek. Toch stokt het vaak bij de uitvoering. Voor veel overheden en bedrijven is circulair iets nieuws. We willen graag, maar weten nog niet hoe. KplusV helpt bij het maken van de vertaalslag van circulaire ambitie naar circulaire praktijk. Dat doen we onder meer door het bouwen van circulaire regio’s (ecosystemen) en circulaire ketensamenwerking. KplusV heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het bouwen van ketensamenwerking, gericht op de circulaire principes. Hieronder lees je een korte introductie van hoe wij dat doen. Op donderdagmiddag 17 januari vertellen we er nog veel meer over, aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Circu-Lean staat voor het combineren van twee perspectieven (Lean en Biomimicry) voor een nieuwe aanpak van circulaire economie. Een aanpak die vooral zorgt voor op een ontspannen en effectieve manier bereiken van bedrijfs- en organisatieresultaten op een natuurlijke basis. In de workshop lichten Bowine Wijffels en Linda Lowissen kort de achtergronden toe en ga je praktisch aan de slag met een vraag waar je al een tijd mee worstelt of waar je nieuwe ideeën voor wil. Tijdens de workshop ontvang je een boekje, dat je hier alvast kunt lezen.

Wil je erbij zijn? Meld je hier aan

Wil je, tijdens de Week van de Circulaire Economie, de workshop “Tien ideeën voor Circu-Lean organiseren” bijwonen? Meld je dan hier aan. Heb je nu al een dringende vraag of wil je zelf een bijdrage leveren? Neem dan contact op met ons. We vertellen je graag meer.

Locatie Circulaire Economie, van idee naar uitvoering

Westervoortsedijk 73, gebouw LB

Plan je route

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.