Webinar: circulair en impactgericht inkopen

Terugkijken webinar

In gesprek met

04/03/2021

Circulair en impactgericht inkopen zijn hot. En terecht. Voor organisaties is de inkoop een belangrijke knop om aan te draaien bij het bereiken van de eigen doelen op duurzaamheid of maatschappelijke impact. Door in te kopen dwing je verandering af in de keten. Maar het hoe is voor veel organisaties nog een vraagteken.

Terugkijken webinar?

Tijdens het op 25 maart jl. gegeven webinar deelden Erick Wuestman en Roos Imkamp op interactieve wijze hun kennis over het hoe en wat van impactgericht en circulair inkopen. Zij gingen in gesprek met de gemeente Hardenberg over hun ervaring met het toepassen van de Rapid Impact /Circular Contracting Methodiek en de impactgerichte oplossingen die zijn gegenereerd.

Daarnaast bespraken we uitdagingen en mogelijke oplossingen voor het implementeren van duurzame doelstellingen in (publieke) organisaties. In samenspraak met de gemeente Den Haag kwam de rol die impactgericht en circulair inkopen hierin kan spelen aan de orde, en hoe dit in de praktijk kan werken.

Ben jij een van die personen die zich bezighoudt met het impactgericht maken van jouw organisatie? Mis deze input dan niet!

Het webinar vond plaats donderdag 25 maart, maar is onderstaand terug te kijken.

Inschrijven webinar

Wil je het webinar terugkijken? Vul onderstaande formulier in en ontvang direct toegang tot de webinar. 

Ik word elke dag vroeg wakker om bij te dragen aan een circulaire economie

Erick Wuestman, AVS

06-54 30 71 83

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.