Webinar Impactgericht Inkopen voor Opdrachtgevers

dinsdag 1 December, 11.30 uur, Online

Aanmelden

Evenement

01/12/2020

Ben jij in jouw rol verantwoordelijk voor het vormgeven en/of uitvoeren van het inkoopbeleid van jouw organisatie? Streeft jouw organisatie daarin ook al naar zo veel mogelijk positieve impact die voldoet aan de behoefte van de organisatie, de maatschappij en het milieu? Op 1 december om 11.30 uur organiseert KplusV een webinar over impactgericht inkopen waarin we ingaan op hoe inkoop en impact maken zo optimaal mogelijk met elkaar verbonden kunnen worden.

In een uur zullen we met jou kort door de trends in duurzaam inkopen gaan, wat dit betekent voor inkoop/ aanbesteden en welke benaderingen er zijn voor impactgericht inkopen. Hierbij gaan we in op de beproefde Rapid Impact Contracting methodiek.

Wil jij het jaar 2021 ook inzetten op zo veel mogelijk impactgerichte inkoopresultaten? Schrijf je dan nu in!

Schrijf je in

Locatie Webinar Impactgericht Inkopen voor Opdrachtgevers

Plan je route

"Met creativiteit en daadkracht samen futureproof oplossingen realiseren"

Msc Iris Nekeman

06-82 60 69 91

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.