Webinar Impactgericht Opdrachtnemerschap

dinsdag 8 December, 10.00 uur, Online

Aanmelden

Evenement

08/12/2020

Zie jij het als opdrachtnemer inkooplandschap ook steeds meer vragen om impactgerichte oplossingen die optimale invulling geven aan de behoefte van de inkopende organisatie als mens en milieu? Ben je wellicht al eens gevraagd om in te schrijven op een Rapid Impact Contracting traject? Op 8 december om 10:00 uur organiseert KplusV een webinar over impactgericht inkopen waarin we op hoofdlijnen ingaan op hoe je als opdrachtnemer jouw visie en organisatie zo goed mogelijk kan vertalen in een inschrijving op impactgerichte inkoop en/of aanbestedingsvragen.

In een uur zullen we met jou kort door trends in duurzaam opdrachtgeverschap gaan, wat dit betekent voor jouw rol als opdrachtnemer en welke benaderingen er zijn voor impactgericht inkopen. Hierbij leggen we ook kort de beproefde Rapid Impact Contracting methodiek uit.

Wil jij jouw organisatie komend jaar helpen bij het maken van meer impact? Schrijf je dan nu in en leer hoe je jouw organisatie het beste voorbereidt op impactgericht opdrachtnemerschap!

Schrijf je in

Locatie Webinar Impactgericht Opdrachtnemerschap

Plan je route

"Met creativiteit en daadkracht samen futureproof oplossingen realiseren"

Msc Iris Nekeman

06-82 60 69 91

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.