Webinar inkoop; meld je aan!

Inkoop: de motor van onze (toekomstige) economie

dinsdag 26 mei, 09.00 - 10.30 uur, Online

Aanmelden

Evenement

26/05/2020

Stel je bent ondernemer met een fantastische innovatieve oplossing of je vertegenwoordigt een organisatie met een ambitieuze toekomstvisie, die je onder meer door duurzaam in te kopen wil realiseren. En dan is daar corona en ontstaan er plots veel vragen. Wij laten zien hoe je ook nu het verschil kunt maken.

De vertraging – of zelfs stilstand – van het openbare leven hoeft niet te betekenen dat de activiteiten op het gebied van inkoop en inkomsten van ondernemers ook daadwerkelijk op slot moeten. Al jaren vormt inkoop de motor van onze vroegere, huidige en (de transitie naar) een toekomstige economie. Vraag schept immers aanbod. Laten we dit voortzetten om onze economie draaiende te houden en nog belangrijker, de transitie naar een duurzame economie te blijven stimuleren.

Waarde van inkoop

Hoe gebruik je inkoop voor het stimuleren van de toekomstige economie? Hoe koop je daadwerkelijk duurzaam in? Hoe laat je inschrijvers zich profileren op vakmanschap, innovatievermogen en circulaire, duurzame impact? Hoe stimuleer je een samenwerking gericht op de meest circulaire, duurzame oplossing en houd je ruimte voor ontwikkeling en innovatie?

Tijdens de webinar ‘Inkoop: De motor van onze (toekomstige) economie’ gaan we op interactieve wijze aan de slag met deze vraagstukken. In anderhalf uur willen we je we je inspireren door te laten zien hoe je in kan kopen op Ambitie in plaats van Eisen via een inkoopmethodiek die een co-creatief, toekomst- en innovatiegericht partnerschap realiseert. Wil je hier bij zijn? Meld je dan voor 7 mei aan voor onze webinar. Die vindt plaats op de volgende data:

  • 14 mei 13.00 – 14.30
  • 26 mei 09.00 – 10.30
  • 11 juni 15.00 – 16.30 

Na je aanmelding sturen wij je een uitnodiging voor deelname.

Inschrijven webinar

Locatie Webinar inkoop; meld je aan!

Plan je route

Ik word elke dag vroeg wakker om bij te dragen aan een circulaire economie

Erick Wuestman, AVS

06-54 30 71 83

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.