Het eerste crossborder e-health pitch event

KplusV organiseert Duits-Nederlands pitchevent voor e-health startups

dinsdag 17 April, 14.30 - 19.30, Mülheim an der Ruhr (Duitsland)

Aanmelden

Evenement

17/04/2018

Onder het motto “StartUps meet Family Offices & Investors” nodigen KplusV, Zenit, RuhrNetwork, de Kamer van Koophandel, Netherlands Enterprise Agency en het Enterprise Europe Network op 17 april zowel Nederlandse als Duitse investeerders en startups uit naar Mülheim an der Ruhr voor een crossborder pitch event.

Op 17 april organiseert KplusV in samenwerking met Zenit, RuhrNetwork, de Kamer van Koophandel, Netherlands Enterprise Agency en het Enterprise Europe Network een crossborder e-health pitch event in Mühlheim an der Ruhr. Onder het motto “StartUps meet Family Offices & Investors” zijn investeerders en startups uit zowel Duitsland als Nederland uitgenodigd om over de grens te kijken en zich door kansrijke e-health innovaties te laten inspireren. Tijdens het event krijgen Duitse en Nederlandse e-health startups de kans om voor een breed publiek van Duitse en Nederlandse investeerders te pitchen.

Hierbij een greep uit het programma:

  • Startup Pitches en Q&A sessions (5 Duitse startups á 15min / 5 Nederlandse startups á 15min)

Nederlandse kandidaten: LifeSense, Momala, Wanderwatch, Windtales en Incision

  • New trends and Business Models in eHealth (Prof. Gantner, Healthcarefuturist)
  • A better connected Healthcare (Huawei, Nederlands)
  • Networking en matchmaking

Ben je investeerder en heb je interesse om deel te nemen? Dan kun je je bovenaan de pagina aanmelden of een mail sturen naar Helena Bühler. Voorafgaand aan het crossborder pitchevent ontvang je van ons een brochure met meer informatie over de kandidaten en het programma.

Locatie Het eerste crossborder e-health pitch event

Bismarckstraße 28

Plan je route

Innovatieve oplossingen niet alleen bedenken, maar ook toepassen. Dat geeft mij energie.

MA Helena Buehler

06-27 08 55 41

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.