IBDO twee jaar verlengd!

In volle vaart deur veur Drentse undernimmers

Actueel nieuws

12/02/2021

Per 4 januari 2021 is de uitvoering van Ik Ben Drents Ondernemer gegund aan een consortium van Buro B&G, E&E advies en KplusV. De komende twee jaar zullen wij ondernemers in Drenthe en Hardenberg in de volle breedte bijstaan met hun vragen en ambities op het gebied van starten, groeien, innoveren en exporteren.

Daarnaast zetten we in op de thema’s groen, slim en met impact – met specifieke kennis en ondersteuning op het vlak van circulaire en biobased economie, digitalisering en technologische innovatie en impact-ondernemen. Ons team van specialisten is er klaar voor: we gaan met veel enthousiasme en een groot hart voor Drenthe aan de slag!

Ik Ben Drents Ondernemer is hét programma voor innovatie, groei en ondernemerschap in Drenthe en is een initiatief van de Provincie Drenthe, de twaalf Drentse gemeenten plus Hardenberg en de Drentse kennisinstellingen NHL StendenDrenthe CollegeAlfa-college en de Hanzehogeschool Groningen / Hanze University of Applied Sciences Groningen. In de uitvoering werken we nauw samen met Kennispoort Regio Zwolle en Ondernemershuis Vechtdal en Stichting STiB Hoogeveen.

Een samenwerking, product of dienst van de grond krijgen; dat geeft mij energie

drs. Tom van de Schoot

06-27 08 55 11

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.