Workshop: eigen investeringsfonds goed opstarten

Voor mensen die op vernieuwende manier vermogen willen laten renderen

woensdag 7 December, 19.00-22.00 uur, Arnhem

Aanmelden

Evenement

07/12/2016

Je geld laten renderen? Op een andere manier dan als spaarder of belegger? Misschien is een eigen investeringsfonds dan een slim alternatief. Maar hoe zet je zo’n fonds goed op? Praktische handvatten krijg je tijdens de workshop van KplusV en dochteronderneming Dutch Dream Group, die plaatsvindt op 7 december in Arnhem.

De laatste jaren is het aantal investeringsvehikels in Nederland flink toegenomen. Daardoor zijn veilige havens waarin je substantieel vermogen kunt stallen of beleggen, verdwenen of ze leveren niks meer op. De spaarrente bij banken is minimaal en kost binnenkort misschien zelfs geld. Bovendien is een inleg van meer dan € 100.000 niet gedekt als er onverwacht iets misgaat bij de bank. Staatspapieren staan sinds medio 2016 op 0% rendement.

Ondernemende rendementsmogelijkheid
(Oud-)ondernemers, families of ‘gewone’ mensen met vermogen zoeken naar alternatieven. Vaak met de wens om ondernemers verder te helpen. In het mkb – waar zich kansrijke proposities bevinden – zijn al meerdere partijen aan de slag gegaan. Toch is er zeker nog ruimte voor nieuwe initiatieven.

Zoek jij rendementsmogelijkheden en sta je liever wat dichter bij het ondernemerschap dan bij beleggen op de beurs? Heb je ook al een concrete visie op een niche in de markt? Het kan dan interessant zijn om te beginnen met een eigen investeringsfonds. In onze workshop geven we je hierbij graag richting. We nemen je mee in het proces van idee naar fondsstart en laten je zien wat nodig is voor een goed functionerend fonds.

Aanhaken?
Op de site van Dutch Dream Group kun je je aanmelden voor de workshop.

Datum en tijd: woensdag 7 december 2016; inloop vanaf 18.30 uur, start programma om 19.00 uur, afsluiting met borrel rond 22.00 uur.
Locatie: Industriepark Kleefse Waard, Arnhem
Nog vragen? Bel of mail dan eens met onze adviseur Dwayne van der Klugt.

Locatie Workshop: eigen investeringsfonds goed opstarten

Industriepark Kleefse Waard, Arnhem

Plan je route

Meer weten over deze workshop? Neem gerust contact met me op

Dwayne van der Klugt, MSc

06-27 08 55 94

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.