Port4Innovation masterclass: het Investment Readiness Canvas

Voor innovatieve mkb'ers in Noord-Holland-Noord donderdag 22 maart, 13.00-17.00 uur, Den Helder

donderdag 22 maart, 13.00 - 17.00 uur, Den Helder

Aanmelden

Evenement

22/03/2018

Op zoek naar bedrijfsfinanciering in Noord-Holland? Meld je gratis aan bij deze masterclass. Met hierin informatie over het Investment Readiness Canvas en alternatieve financiering.

Ben jij als innovatieve mkb-ondernemer uit de Kop van Noord-Holland actief in de mariene, maritieme, milieu- of duurzaamheidssector? En heb je support nodig op het gebied van financiering of strategieontwikkeling en -planning? Een aantal bedrijven en onderzoeksinstellingen in Noord-Holland hebben de handen ineen geslagen en het project Port4Innovation opgezet waar innovatieve ondernemers worden begeleid door KplusV.

Onderdeel van het Business Support programma zijn een reeks gratis masterclasses. Hierin maken ondernemers in groepsvorm kennis met het ondernemerschapsklimaat in Nederland. Doel van deze masterclass is niet alleen informeren, maar voornamelijk inspireren en van mede-ondernemers leren. Tijdens deze masterclasses staan een aantal thema’s centraal zoals het alternatieve financieringslandschap in Nederland, het investeringsgereedheidslevel van ondernemers en pitchen voor investeerders.

Het Investment Readiness Canvas

De tweede masterclass staat gepland op donderdag 22 maart en staat in het teken van het Investment Readiness Canvas.

Tijdens deze masterclass nodigen wij ondernemer Ruud Kraakman van het bedrijf de Groene Aggregaat uit de kop van Noord Holland uit om zijn succesverhaal op het gebied van financiering te delen en gaan we samen aan de slag met het Investment Readiness Canvas.

Het Investment Readiness Canvas is een tool waarmee financieringsvragen volledig kunnen worden gemaakt. Een standaard die ondernemers helpt om sneller stappen te zetten. Het canvas biedt inzicht in hoe een onderneming er voor staat én hoe een onderneming klaargestoomd wordt voor een succesvolle financieringsmatch. Tijdens deze masterclass bekijken we waar jouw onderneming zich bevindt en welke stappen er moeten worden doorlopen om de financieringsmarkt te betreden. Het Investment Readiness Canvas is een handige tool voor elke ondernemer die bedrijfsfinanciering zoekt. Of dit nou een onderneming is dat een goed idee wilt ontwikkelen, stappen over de grens wilt zetten of groeifinanciering zoekt.

Deelnemen?

Ondernemers uit de Kop van Noord-Holland kunnen gratis aanhaken bij de masterclasses. Voor de eerste editie meld je je aan via de aanmeldbutton boven aan deze pagina.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus bij interesse, is het slim je snel aan te melden.

Locatie: Maritime Campus Netherlands, Ankerpark 27, 1781 AG Den Helder

Tijdstip: 13.00 – 17.00

Save the date

  • Masterclass 3: donderdag 14 juni 2018, 13.00 uur
  • Masterclass 4: donderdag 20 september 2018, 13.00 uur
  • Masterclass 5: donderdag 22 november 2019, 13.00 uur
  • Masterclass 6: donderdag 7 maart 2019, 13.00 uur

Nog meer weten?

Benieuwd naar alle details van het business support-programma van MCN? Onze adviseur Renée Andela vertelt je er graag over.

Locatie Masterclass: introductie op alternatieve financieringsmarkt

Maritime Campus Netherlands, Ankerpark 27, Den Helder

Locatie Port4Innovation masterclass: het Investment Readiness Canvas

Maritime Campus Netherlands, Ankerpark 27, Den Helder

Plan je route

Meer weten over het business support-programma van MCN? Bel of mail gerust.

Renée Andela, MSc

06-27 08 55 14

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Betrokken adviseurs