Crowdfunding voor gemeenten

Hoe zet je crowdfunding als gemeente succesvol op?

Whitepaper

26/05/2014

Crowdfunding is hot. Steeds meer ondernemers halen met crowdfunding hun financiering op. Ook steeds meer gemeenten zijn hierin geïnteresseerd. Immers: hiermee kun je goed inspelen op de opkomende netwerksamenleving én participatiemaatschappij. Maar hoe zit crowdfunding in elkaar, wat zijn de mogelijkheden voor gemeenten en hoe zet je het op? Je vindt de antwoorden en aandachtspunten in onze whitepaper.

Crowdfunding biedt gemeenten interessante opties. Gedegen kennis over hoe je dit middel als gemeente kunt gebruiken, is er echter nauwelijks. Wij spelen hierop in met onze whitepaper ‘Gemeenten, hoe zet je crowdfunding succesvol in?’ Daarin onder meer:

  • wat is crowdfunding (context en toelichting)?
  • hoe speel je als gemeente met crowdfunding in op beleid en betrokkenheid?
  • de aandachtspunten voor gemeenten bij het opzetten van crowdfunding, zoals het veilig en verantwoord omgaan met financiën.

Vul hieronder je gegevens in om de paper te downloaden.

  • naam@organisatie.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?
Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Of plannen voor crowdfunding in uw gemeente? Neem dan contact op met Dwayne van der Klugt (06 – 27 08 55 94, vanderklugt@kplusv.nl).

Dankzij onze unieke kennis kunnen investeerders en bedrijven succesvol zijn. Zo dragen wij ons steentje bij aan een bloeiende economie.

Dwayne van der Klugt, MSc

06-27 08 55 94

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.