Informal investing-bijeenkomsten van Money Meets Ideas

Innovatieve ondernemers en private investeerders ontmoeten elkaar

Actueel nieuws

27/01/2020

Vanuit het platform Money Meets Ideas organiseren de Rabobank en KplusV jaarlijks meerdere informal investing-bijeenkomsten voor innovatieve ondernemers en private investeerders. Naast de reguliere zijn er themabijeenkomsten rondom bijvoorbeeld zorg en duurzaamheid. 

Money Meets Ideas maakt dit jaar een vliegende start met een gloednieuwe website en bijbehorend online matchmaking platform. Hier kunnen veelbelovende bedrijven en investeerders ook buiten de bijeenkomsten om de mogelijkheden tot financiering verkennen. Dat doet verder niets af aan de bijeenkomsten met pitches. De planning daarvan vind je hieronder. 

Al jaren vormen de Rabobank en KplusV een goede combinatie voor het organiseren van deze Money Meets Ideas-meetings. KplusV selecteert zorgvuldig ondernemers; de Rabobank nodigt vervolgens investeerders uit. Tijdens de bijeenkomsten presenteren de ondernemers hun plannen aan de private investeerders, met als doel om financiering te vinden.

De agenda
De bijeenkomsten van Money Meets Ideas vinden plaats in vijf landelijke regio’s; van 14.30 tot 18.30 uur:

Datum

Regio

Plaats

Soort bijeenkomst

Di 11-02-2020 Landelijk Eindhoven Brainport special
Do 13-02-2020 Midden Zeist Regulier
Do 05-03-2020 Midden Lelystad Regulier
Do 19-03-2020 Landelijk Wageningen  Food special
Do 26-03-2020 Zuid Venlo Regulier
Wo 01-04-2020 Zuidwest Etten-Leur Regulier
Do 23-04-2020 Noord Heerenveen Regulier

Aanmelden of meer weten?

Tenminste drie weken vóór de meeting kun je je aanmelden. Neem hiervoor contact op met onze adviseur Renée Andela. Zij geeft je ook graag meer informatie over het informal investing-platform Money Meets Ideas.

Eerst meer lezen? Zie onze eerdere publicatie ‘Money Meets Ideas: waar ondernemers en investeerders elkaar treffen’

 

Meer weten over Money Meets Ideas? Ik praat je graag bij

Renée Andela, MSc

06-27 08 55 14

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.