Financiering Ophalen

Financiering ophalen? KplusV biedt start-ups, scale-ups en andere bedrijven directe toegang tot financiering. Lees hier of je in aanmerking komt voor onze financieringstrajecten.

Hoe krijg ik toegang tot kapitaal?

Een goed plan is geld waard. Tenminste, dat denk je dan. Want toegang krijgen tot bedrijfsfinanciering is lang niet altijd vanzelfsprekend. Zeker voor beginnende bedrijven en groeiende bedrijven. Dus hoe haal jij financiering op voor je bedrijf? KplusV levert maatwerk aan tal van bedrijven en bedrijfjes, op het gebied van financiering. Hieronder lees je hoe wij dat doen. Wil gelijk weten of jouw bedrijf kansrijk is voor financiering ophalen? Neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Financieren start-up

Je start-up financieren is waarschijnlijk een van de lastigste opdrachten in het jonge bestaan van je bedrijf. Want ja, je idee is goed (vind je) maar banken zijn niet snel enthousiast. En hoe vind je een informal investor? Is crowdfunding wellicht een methode om financiering op te halen? Zomaar wat vormen van financiering ophalen waar je wellicht zelf ook aan gedacht hebt. Het goede nieuws? Al deze opties liggen daadwerkelijk op tafel en KplusV beschikt over een groot netwerk van investeerders en bedrijven die je hierbij kunnen helpen.

Voordat het zover is, kijken we eerst met jou naar je bedrijf. Wat wil je? En hoe degelijk is je businessplan? Heb je het antwoord op dergelijke vragen niet paraat, dan houdt het bij veel anderen op. Bij ons begint het dan. Wij werken met jou om investment ready te worden en vervolgens helpen we je bij het ophalen van financiering. Zo bieden we je een complete route naar kapitaal. Dat doen we met verschillende programma’s. Vul onderstaand contactformulier in om te kijken voor welke programma jouw startup eventueel in aanmerking komt.

Kapitaal ophalen voor groeiende bedrijven

Als je de route naar kapitaal in de startupfase succesvol aflegt – met onze hulp of zelfstandig – dan kom je met je bedrijf in een nieuwe fase. Een fase waarin financiering ophalen niet minder belangrijk wordt. Want dan kom je tot de onvermijdelijke ontdekking dat groeien nooit makkelijk wordt. Ook als je onderneming duidelijk levensvatbaar is en werk biedt aan tientallen mensen, is het ophalen van kapitaal niet vanzelfsprekend. Want financiers die geloven dat jullie flink kunnen groeien, bellen helaas niet dagelijks op.

Ook in deze cruciale fase ondersteunt KplusV ondernemers. Dit doen wij systematisch, via programma’s en ondersteuning en proactief, via ons netwerk. Wat het oplevert? Kapitaal om te groeien. Maar meer nog dan dat. Wij brengen matches tot stand tussen investering en onderneming. Wij zorgen dat zowel de vorm van financieren (crowdfunding, revolverende fondsen, informal investing etc.) past bij de ambitie van het bedrijf, als de mensen achter die financiering. Zo maak je jouw onderneming pas echt toekomstbestendig.

Meer weten over bovenstaande financieringsvormen?

Wil je financiering ophalen voor je bedrijf of anders vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Dat kan. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij komen snel bij je terug.