Help Faris en Jemen en doneer voor een Villagepump

Clean Water for Hope

Actueel nieuws

07/03/2019

Faris Alqubati kwam in 2013 van Jemen naar Nederland. Sinds 2015 wordt dat land verscheurd door een burgeroorlog en ontbreekt het veel inwoners aan basale bestaansmiddelen. Daarom komt Faris in actie voor zijn moederland en zamelt hij geld in voor een of meerdere Villagepumps in Jemen. Hiermee wordt ter plaatse eenvoudig drinkwater gezuiverd zonder enige externe energiebron, uitsluitend met handkracht.

Mede dankzij een bijdrage van KplusV heeft hij het geld voor een eerste pomp al binnen. Help jij hem aan een tweede Villagepump?

Hier kun je doneren aan de actie van Faris.

Als KplusV voelen we ons betrokken bij deze actie. Wij zijn met KplusV Startup Funding – in de persoon van collega Joost de Waard – al geruime tijd betrokken bij dit initiatief. Een initiatief dat serieuze impact maakt. En dat blijft gelukkig ook buiten KplusV niet onopgemerkt: NPO Radio 1 besteedde ook aandacht aan deze actie.

Op het snijvlak van creativiteit, technologie en business development voel ik me thuis

ir. Joost de Waard

06-27 08 55 39

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Betrokken adviseurs