Advies bij strategie, expansie en samenwerking Bredenoord

Ook advies nodig bij strategie, expansie of samenwerking?

Zo doen we dat

02/04/2015

Ondernemen, marktkansen grijpen en continu innoveren. Het zijn werkwoorden die het bijna tachtigjarig bestaan van aggregatenbedrijf Bredenoord typeren. Ooit begon het als Apeldoorns familiebedrijf; inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een internationaal handelspartner in dieselelektro-aggregaten en leverancier van innovatieve tijdelijke energie.

Decennium ondersteuning
Toen de multinational tien jaar geleden voet aan wal zette in Duitsland, deed directeur Jaap Fluit een beroep op KplusV. Voor brede ondersteuning om de Duitse uitrol vorm te geven: van de marktverkenning tot de oprichting van de eerste vestiging en het aantrekken van medewerkers. Sindsdien stonden adviseurs Erik Meiberg en Edwin Netjes het bedrijf bij in meerdere strategische, expansie- en samenwerkingsvraagstukken.

Efficiency dankzij ondernemend DNA
Fluit: “Als ik een uitdaging in de markt heb én ik wil expertise en snelheid, dan bel ik KplusV. Er staat altijd iemand voor me klaar, die zowel meedenkt op strategisch niveau als hands-on in de praktijk aan de slag gaat. Ik merk dat ondernemerschap en innovatie in het DNA van het bureau zitten. Ideaal voor mij, omdat ik daarna efficiënter kan handelen.”

Meer lezen?
Meer weten over de samenwerking tussen Bredenoord en KplusV? Neem contact op met Erik of Edwin.

 

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.