Businessplan en informal investing voor Triple Solar

Daken als energiebron

Zo doen we dat

19/12/2014

Verwarming, elektriciteit opwekken en volledige dakbedekking in één. Triple Solar ontwikkelt innovatieve dakpanelen als energiebron. Panelen worden gecombineerd met een warmtepomp, waardoor een compleet gebouw kan worden verwarmd en tegelijkertijd energie wordt opgewekt. Naast de duurzame voordelen zijn de daken van Triple Solar ook architectonisch verantwoord.

Groeikapitaal
In 2009 werd Triple Solar BV opgericht. Na de ontwikkelfase had het bedrijf behoefte aan groeikapitaal. Om te investeren in marketing en sales en de mogelijkheden voor internationalisering verder uit te bouwen. KplusV begeleidde en adviseerde Triple Solar in deze zoektocht via het platform GreenMetropole (opgezet door KplusV met de Amsterdam Economic Board). Daarbij zette KplusV haar uitgebreide netwerk in om het Triple Solar te koppelen aan potentiële informal investors. Een geslaagde match was het resultaat. Groeikapitaal én marktpartner kwamen binnen handbereik, waardoor Triple Solar haar vervolgstappen kon zetten.

Denk als informal
Cees Mager, directeur: “KplusV heeft ons geholpen goed naar ons eigen product en de marktkansen te kijken. Het product moet ook in relatie tot de markt staan. En een informal investor bekijkt het product en de markt met andere ogen. KplusV heeft ons niet alleen geholpen met het businessplan, de financials en de presentatie, maar ook om te denken als een informal.”

Bezoek de website

Ook op zoek naar passende financiering? Ik help graag mee

ir. Joost de Waard

06-27 08 55 39

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.