Expertsessie groeicommunity en Adecco

In gesprek met groeiondernemers over belang van personeel

dinsdag 14 maart, 18.00-20.30 uur, Zaltbommel

Aanmelden

Evenement

14/03/2017

Bedrijfsgroei gaat niet vanzelf. Om je groeiplannen realiteit te maken, heb je de juiste mensen nodig. Tijd investeren in het vinden, opleiden en motiveren van goede collega’s is daarom belangrijk. Maar waar tref je professionele medewerkers die passen bij jouw groeidoelen en bedrijfscultuur? En hoe laat je ze meegroeien met je bedrijf? Adecco, KplusV en groeiondernemers praten er samen over tijdens een hapje en drankje.

Op dinsdagavond 14 maart houdt onze groeicommunity samen met Adecco deze expertsessie voor groeiondernemers. Adecco gaat in gesprek met groeiondernemers, zodat zij hun vraagstukken over de inzet van personeel beantwoord krijgen. Onderwerpen zoals wet- en regelgeving, werving en selectie en strategisch personeelsplanning komen aan bod. En: hoe gaan mede-groeiondernemers om met hun personeelsvraagstuk? Dit wordt een interessante avond.

Over de groeicommunity
KplusV is vorig jaar gestart met de groeicommunity. Daarbinnen organiseren en faciliteren wij kleinschalige bijeenkomsten waar tussen de vijf en twintig groeiondernemers bij elkaar komen. De kennis en inspiratie, die de ondernemers hier opdoen, passen zij vervolgens toe op hun eigen groeivraagstuk. Vooral door te werken aan een eigen groeiplan, dat wij ondersteunen met workshops en begeleiding.

Over Adecco Group
Als de nummer 1 HR-dienstverlener van de wereld weet Adecco als geen ander hoe personeel kan bijdragen aan de groei van mkb-bedrijven. Door mensen aan de juiste banen én banen aan de juiste mensen te helpen, stimuleert Adecco de persoonlijke groei van talentvolle mensen en de ontwikkeling van (groei)bedrijven. Werk is het middel; vooruitgang het doel. Het uitgebreide internationale netwerk biedt de organisatie een schat aan ervaring en kennis, waarmee ze bedrijven optimaal kan ondersteunen en adviseren.

Deelnemen aan de expertsessie?
De expertsessie is gratis voor leden van de groeicommunity. Wil jij als groeiondernemer deze avond ook bijwonen? Of wil je meer weten over de groeicommunity? Onze adviseur Renée Andela spreekt je graag.

Locatie Expertsessie groeicommunity en Adecco

Kantoor Adecco: Hogeweg 123, Zaltbommel

Plan je route

Personeel optimaal verbinden aan jouw groeibedrijf? Vraag er me naar

Renée Andela, MSc

06-27 08 55 14

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Betrokken adviseurs