Financieringsvragen rondom corona

Actueel nieuws

07/03/2020

Ben je ondernemer en ondervind je de gevolgen van het coronavirus? Dan komt er een hoop op je af. Vragen over de continuïteit van je onderneming en hoe banken en overheid je hierin kunnen ondersteunen.

KplusV helpt ondernemers met dit soort vraagstukken. Wij kunnen het aanvragen van BMKB krediet begeleiden en levensvatbaarheidstoetsen uitvoeren ter onderbouwing van een aanvraag van uitstel van belastingheffing.

Heb je hier vragen over of kun je hierbij hulp gebruiken? Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij gaan met je in gesprek.

Wat kost mij dit?

Wij zijn ons bewust van de bijzondere omstandigheden waarin veel ondernemers zich bevinden en dat het aangaan van (nieuwe) verplichtingen niet logisch is voor ondernemers die zich zorgen maken over de nabije toekomst. Daarom benadrukken we dat maatwerk en passende betalingsvoorwaarden mogelijk zijn, indien we samen tot de conclusie komen dat ondersteuning door ons zinvol is.

Dankzij onze unieke kennis kunnen MKB-bedrijven succesvol zijn. Zo dragen wij ons steentje bij aan een bloeiende economie

Dwayne van der Klugt, MSc

06-27 08 55 94

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.