Noord-Hollandse ondernemers opgelet: PIM is gestart

Innovaties stimuleren met informatie, maatwerk en matching

Actueel nieuws

29/06/2017

Het Programma Investeringsgereedheid Innovatief MKB (PIM) is tijdens een inspirerend bezoek aan innovatieve ijsmaker Professor Grunschnabel formeel gelanceerd. De provincie Noord-Holland investeert hiermee in een duurzaam en innovatief midden- en kleinbedrijf.

Om meer (duurzame) innovaties binnen het mkb te stimuleren, helpt de provincie ondernemers bij het wegnemen van (financiële) knelpunten. Daarvoor is op 1 juni PIM opgericht. Op 17 oktober organiseert PIM zijn eerste grote event om ondernemers te informeren over de mogelijkheden.

Initiatief en uitvoering
PIM is een initiatief van de provincie Noord-Holland dat wordt uitgevoerd door KplusV, HaarlemValley en ACE Venture Lab. Op dinsdag 27 juni werd het contract voor de uitvoering van PIM ondertekend. Dit officiële tekenmoment vond plaats op de bijzondere locatie van de Noord-Hollandse innovatieve ijsfabriek Professor Grunschnabel te Alkmaar.

Een passende setting om de start van het programma in te luiden, aldus de PIM-samenwerkingspartners KplusV, Haarlemvalley en ACE Venture Lab. Na een inspirerende rondleiding door de ijsfabriek door founder Pepijn Ornstein, was het aan projectleider Edwin Netjes (KplusV) om PIM te introduceren in de aanwezigheid van gedeputeerden Bond (Economische Zaken) en Van der Hoek (Duurzaamheid) van de provincie Noord-Holland. Nadien was er natuurlijk gelegenheid om de smaken van Professor Grunschnabel te proeven.

Meer weten?
Op 17 oktober vindt de officiële lancering van PIM plaats. Voor meer informatie, zie de (tijdelijke) website van PIM of neem contact op met Edwin Netjes.

Meer weten over PIM? Neem contact met me op

drs. Edwin Netjes

06-27 08 55 01

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.