Ben jij als transportondernemer klaar voor de toekomst?

Routekaart naar 2050

Mijn kijk op

30/09/2021

Ben je een vervoerder en wil je verduurzamen en groeien en heb je daarvoor een investering nodig? Begin met een uur investeren in deze check.

Vervoerders zijn specialisten in het uitstippelen van de meest efficiënte route naar haar klanten. De cijfers en de ervaring van de afgelopen tientallen jaren maakt vervoerders specialisten op dat vlak.

Maar de cijfers van het verleden gelden binnenkort niet meer. Diesel is in de toekomst echt taboe, vrachtplatformen nemen een stuk van de regie over, kosten schieten vanwege personeelstekort omhoog, terwijl beproefde nieuwe technologie op zich laat wachten. 

Dat maakt het maken van een duidelijke route naar 2030, laat staan 2050 voor vervoerders lastig.

Ik heb drie tijdlijnen uitgestippeld die voor de wet & regelgeving (1), de techniek & innovatie (2) en de markt (3) globaal aangeven wat de verwachtingen en ontwikkelingen zijn in de komende jaren. Daarboven heb ik de tijdlijn voor een transportondernemer gezet.  Ik ben benieuwd of jullie nog aanvullingen hebben op de tijdlijn en hoe de tijdlijn van jouw onderneming eruitziet en of je deze met mij wilt delen.

Wij bij KplusV helpen honderden ondernemers per jaar om het fundament voor verdere (duurzame) groei te verstevigen. Wij hebben daarmee bewezen richting te kunnen geven bij lastige uitdagingen voor ondernemers, bijvoorbeeld hoe zij zich kunnen voorbereiden op een veel duurzamere toekomst. Neem gerust contact op zodat we samen kunnen afstemmen of ik samen met mijn collega’s de route samen met jullie verder kan uitstippelen. 

Download Routekaart naar 2050

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.