Inspire Today: middag vol ondernemers én inspiratie

Talenten ontmoeten experts op innovatief Arnhems industriepark

Actueel nieuws

28/11/2016

Veelbelovende talenten, gevierde experts, een unieke locatie, een boeiend programma en ondernemersenergie te over. Het zijn de hoofdingrediënten van Inspire Today, het event waar startende en doorgewinterde ondernemers elkaar treffen. Vrijdagmiddag 25 november vond de meest recente editie plaats, met het Arnhemse kantoor van KplusV op het innovatieve Industriepark Kleefse Waard als ontmoetingsplek.

Bij Inspire Today spreken experts en talenten in ondernemerschap elkaar over hun passie en principes. Geld passeert bewust niet de revue. Op deze manier komt er maximale inspiratie vrij, die ‘the day after’ natuurlijk wel in afspraken, samenwerking en klinkende munten kan worden omgezet.

Waardevol initiatief
Een van de talenten die 25 november deel uitmaakte van het Inspire Today-decor, was Stefan Spanjer, founder van KITE Robotics. Zijn bedrijf ontwikkelt innovatieve oplossingen voor het reinigen van de buitenkant van gebouwen, waaronder de KITE Glazenwasrobot. Hij vertelt wat Inspire Today hem heeft gebracht:

Aan tafel zat ook voormalig CEO van CZ, Mike Leers. Deze middag een sparring partner voor Stefan. Volgens hem is een initiatief als Inspire Today erg welkom in de start-up-wereld. Waarom? Dat legt hij uit:

Initiatiefnemers van het event zijn Hendrik van der Meulen (algemeen directeur KplusV) en Hans Jonker (eigenaar SP Fund BV). Beide ondernemers hadden behoefte aan een extra energiebron en zetten zeven jaar geleden Inspire Today op touw. Elke editie maakt de verwachtingen weer meer dan waar; ook die van 25 november. Hendrik licht toe waarom de vrijdagmiddag daarbij zo’n strategisch moment is:

Interesse gewekt?
Expert of talent? Startend of doorgewinterd ondernemer? Energie en inspiratie kun je nooit genoeg hebben. Wil je een extra dosis vergaren tijdens de volgende Inspire Today in maart 2017? Laat het ons weten. Stuur hiervoor een mail naar Hendrik.

Ook ondernemersenergie opdoen tijdens Inspire Today? Vertel het me

drs. Hendrik van der Meulen

06-27 08 55 73

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.