Terug
Adviseur

Ik krijg er energie van als ik een bijdrage kan leveren aan het succes van ondernemers. Het begint door eerst eens goed te luisteren. Vaak blijkt dat het dan niet om de vraag zelf gaat, maar juist om de vraag achter de vraag. Vanuit daar zoek ik naar de beste oplossing. Meestal is het vinden van de juiste financiering hier onderdeel van. Dit vraagt om een goede voorbereiding vooraf en ook daar kan ik bij helpen. Ontzorgen dat is waar het om gaat!


"Succes vanuit de verbinding staat mij op het lijf geschreven!"

Ik herken me volledig in de kernwaarden van KplusV: Eén team, inspiratie, vertrouwen, kwaliteit en onafhankelijk. Dit zijn ook de voorwaarden om te komen tot verbindingen. Daarnaast is voor mij heel belangrijk om waar te maken wat je met elkaar afspreekt. Wanneer het kan, dan wil ik de verwachtingen overtreffen.

Aron 1 Vierkant
Expertise

Ik heb vele bedrijven van binnen mogen zien en heb ik me bezig mogen houden met verschillende bedrijfseconomische en bedrijfskundige vraagstukken. Daar zit ik ook in mijn kracht. Bij voorkeur houd ik me bezig met innovatieve en duurzame ondernemingen en projecten. Daar is de impact het grootst! Tenslotte heb ik ook een hart voor de agrosector. In de afgelopen jaren ben ik dan ook betrokken geweest bij verschillende aan de agrarische sector gerelateerde bedrijven en organisaties.

Vanuit KplusV ben ik onder andere werkzaam als investment manager voor PDENH.

Deel