Terug
Adviseur

Innovatie en ondernemerschap doen de wereld draaien. Een wereld die snel moet veranderen wordt aangedreven door innovatief ondernemerschap. Dit is de motor van vernieuwing en biedt kansen voor een duurzamere, socialere en betere toekomst.

Als adviseur ondernemen werk ik met ondernemers aan hun strategie en financieringsvraagstukken om hun groei te versnellen. Daarnaast werk ik samen met gevestigde bedrijven, overheden en investeerders om het ondernemersklimaat te stimuleren en ondernemers optimaal te faciliteren in hun groeiuitdagingen.


"Samen met ondernemers geweldige innovaties verder brengen, motiveert mij enorm."

Tijdens mijn werk raak ik gemotiveerd door de geweldige innovaties die ik voorbij zie komen. Ik heb mij gespecialiseerd in de Life Sciences en de circulaire economie, waar ik een combinatie van kennis, ervaring en frisse energie aan tafel probeer te brengen. Ik heb ervaren dat je het als ondernemer niet alleen kan doen. Mijn rol is daarom ook die van makelaar, waarbij ik ondernemers koppel aan de juiste samenwerkingspartners.

Boris 1 Vierkant
Expertise

Ik ben opgeleid als biomedisch wetenschapper (Leiden Universiteit) en heb de overstap gemaakt naar ondernemerschap en innovatiemanagement. Ik ben expert op het vlak van innovatief ondernemerschap binnen de Life Sciences en heb daarnaast affiniteit met projecten en ondernemingen in de circulaire economie, hightech en agri-food sector.  

Wat ik onder andere doe:

  • Stichting MedtechPartners – Als programmamanager van Stichting MedtechPartners breng ik medische innovaties in contact met onze netwerken van experts uit de sector, en werk ik aan de verbetering van valorisatie binnen ziekenhuizen.
  • Ready to Scale – Het Ready to Scale programma ondersteunt Amsterdamse scale-ups en MKB'ers met het waarmaken van hun groeiambitie. In mijn rol als projectleider werk ik samen met alle partners voor de organisatie van ons groepsprogramma en maatwerkprogramma.
Deel