Terug
Associate

Waarom doet iemand wat hij doet? Dat is een vraag die me bezig houdt bij anderen maar ook bij mezelf. Bij mezelf heeft het te maken met rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid. Vaak hebben de opdrachten die ik doe te maken met governance, implementatie, democratie, besluitvorming in organisaties, strategische keuzes en bewustzijn van mensen. Ik vind het belangrijk om iedereen serieus te nemen en de collectieve wijsheid in en buiten de organisatie bij elkaar te brengen en praktische tools en handvaten te bieden waar mensen en organisaties echt iets mee kunnen.


"Door samen te werken kom je in beweging."

De ontmoeting met andere mensen, sectoren en deskundigheid geeft zoveel mooie momenten, inzichten, energie en begrip. De verschillende niveaus in de organisatie samenbrengen, de cultuur en de structuur op elkaar afstemmen, het individu, de organisatie en de samenleving verbinden. Het zorgt voor een breder perspectief waarin ruimte is voor alles en iedereen en de wereld als vanzelf de goede kant op beweegt.

Ellen 1 Vierkant
Expertise

Ik ben associate expertpartner governance, cultuur en gedrag bij KplusV. Ik doe onderzoek, geef advies, verzorg interactieve werkateliers en ga de dialoog aan in organisaties over vernieuwing en verandering. Mijn expertise richt zich op samenwerkingen binnen en tussen organisaties en samenleving. Hierbij kan je denken aan burger- en overheidsparticipatie, maar ook nieuwe manieren vanĀ  samenwerkingen tussen private en publieke organisaties. Ik leer organisaties op organische wijze samenwerken, leren, ontwikkelen en innoveren.

Naast mijn rol bij KplusV, ben ik ook docente governance bij Bestuursacademie Nederland. Daar begeleid ik incompany gemeentes bij verbonden partijen. Ik sta bij opdrachtgevers bekend om mijn enorme betrokkenheid en pragmatische en duidelijke aanpak.

Deel