Terug
Adviseur

Mijn passie? Organisaties met duurzame oplossingen vooruit helpen om hun dromen en doelen te realiseren. Interesse in wat mensen en organisaties drijft combineer ik met een lange en brede strategische en financiƫle achtergrond. Mijn ideale rol is een combinatie van ondernemers/MT's coachen en adviseren over strategische en corporate finance onderwerpen. Zowel analytische als emotionele aspecten kunnen aan bod komen. Ik vind het fijn om moeiteloos tussen deze aspecten te switchen!


"De groei van een organisatie versnelt met een heldere bedrijfsstrategie, persoonlijke doelen, ambities en karakters van de eigenaren."

Bij familiebedrijven of in ondernemingen met meer dan één aandeelhouder, veranderen vaak na verloop van tijd de persoonlijke doelstellingen en ambities. Eigenaren starten met een sterke gezamenlijke visie op hun doelen en hoe die te bereiken. Gaandeweg veranderen inzichten en omstandigheden waardoor verdere groei soms stagneert. Een herformulering met juiste focus van de persoonlijke en bedrijfsstrategie komt de verdere groei en waarde creatie ten goede.

Els 1 Vierkant
Expertise
  • Strategieontwikkeling organisaties. FinanciĆ«le projecties, business cases. Bedrijfsoverdracht. Duurzame samenwerkingen. Privaat financieren en investment management. Cultuurverandering en ontwikkeling. Lesgeven BNA. Bedrijfswaardering.
  • Bedrijfsoverdracht en participeren partners meerdere architecten bureaus
  • Investment manager Participatiemaatschappij Duurzame Economie Provincie Noord Holland
  • Herstructurering en financiering hotelketen
  • Interim CFO bij Happy Soaps, Prepr, RGS Development
Deel