Terug
Adviseur

Mijn drive vind ik in het feit dat ik een onderdeel ben in de groei van ondernemingen. Een ondernemer helpen de onderneming een fase verder te helpen geeft mij veel voldoening. Mijn achtergrond ligt met name op financiën en het aantrekken van financieringen.

Hierbij ben ik graag de financieel eindverantwoordelijke, omdat ik met deze positie het beste vorm geef aan mijn drive. Ik ben een harde werker die er alles aan doet om gestelde doelen ook daadwerkelijk te behalen.


"Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg"

Dit is een quote die mijn moeder vaak gebruikte en die mij gevormd heeft. Bovendien is hij erg juist. Geen tierelantijnen maar veelal rechtstreeks op het doel af en beide benen op de grond.

Geert Van Etten 1 Vierkant
Expertise

Mijn achtergrond, kennis en ervaring ligt op het financiële vlak. Mijn gehele werkzame leven heb ik ondernemingen bijgestaan in de inrichting van hun financiën, rapportages, begrotingen, liquiditeitsbeheer en het aantrekken van financieringen.

Daarnaast ben ik lange tijd zelfstandig ondernemer geweest waarmee ik me goed kan verplaatsen in de zaken die de ondernemer tegenkomt. In mijn opdrachten wil ik er aan werken om deze kennis en ervaring te delen als CFO for a Day.

Deel