Terug
Adviseur

Samen met ondernemers, overheden, financiers en gedreven collega's werken aan maatschappelijke opgaven. Dat is waarom ik werk bij KplusV. Als we onze krachten bundelen dan kunnen we de wereld een stukje duurzamer, socialer en innovatiever maken. Met mijn nieuwsgierigheid, open houding en analytisch vermogen help ik ondernemers op het gebied van strategie en financiering. Mijn doel is om innovaties met maatschappelijke relevantie te laten slagen. Daar zet ik me graag voor in!


“The simple things are also the most extraordinary things, and only the wise can see them.”

In een gehaaste samenleving vergeten we soms om stil te staan en om ons heen te kijken. Deze zin uit De Alchemist herinnert mij eraan om te reflecteren op wat ik doe, te waarderen wat ik heb en de schoonheid van dingen te zien. Het liefst rijd ik met mijn racefiets door de bergen of hike ik in de natuur om dit gevoel weer even te ervaren.

Lucas 1 Vierkant

Mijn studie-achtergrond, Bedrijfseconomie en Finance (Tilburg University) en ervaring zorgen ervoor dat ik ondernemingen goed kan begeleiden, adviseren en beoordelen op het gebied van strategie & financiering.

Bij KplusV heb ik onder meer deze opdrachten gedaan:

  • Begeleiding van ondernemers binnen diverse ondernemersprogramma's (PIM, Ready2Scale, Generation-E)
  • Investment analist binnen het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (onder voorbehoud, wordt komende tijd vormgegeven)
  • Operationeel projectleider Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM Noord-Holland)
Deel