Terug
Adviseur

Bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang, dat is wat mij drijft. Ik wil leven in een wereld waar economische groei ondergeschikt is aan het welzijn van mens en natuur. Mijn ambitie is bedrijven, organisaties en burgers helpen richting een economie waar groei ook maatschappelijke vooruitgang betekent. Dit doe ik met een positieve instelling en een goede dosis humor.


"Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan."

Bij vooruitgang hoort innovatie en bij innovatie hoort fouten maken. Door fouten te maken ontstaat een leerproces waardoor steeds betere ideeën ontstaan. Het is belangrijk dat we niet alleen stilstaan bij wat er fout is gegaan, maar vooral wat we daarvan kunnen leren, want zo zet je het om in iets positiefs. Dit principe is voor mij zowel privé als in mijn werk een belangrijke motivatie.

Maxime 1 Vierkant
Expertise

Tijdens mijn studie politicologie en organisatiewetenschap heb ik mij gespecialiseerd in organisatie­ontwikkeling binnen maatschappelijke organisaties en de publieke sector. Bij KplusV werk ik aan het realiseren van maatschappelijk rendement. Bijvoorbeeld door het versterken van de arbeidspositie van kwetsbare doelgroepen of het stimuleren van sociaal ondernemerschap. Hierin kan ik mijn expertise en persoonlijke interesses dus perfect combineren. Als adviseur stel ik graag kritische vragen, ben ik analytisch sterk en hou ik van strak georganiseerde projecten en processen. 

Momenteel werk ik onder andere aan de Lerende Evaluatie Perspectief op Werk, waar de samenwerking binnen 35 arbeidsmarktregio's wordt geëvalueerd. Daarnaast begeleid ik sociaal ondernemers één-op-één, bijvoorbeeld binnen het programma Ik Ben Drents Ondernemer, of in groepsverband in het programma Move2Social.

 

Deel