Terug
Adviseur

Bijdragen aan een toekomstbestendige, sociale en duurzame samenleving is wat mij motiveert. Ik doe dit door mij in te zetten voor vraagstukken op de arbeidsmarkt en het stimuleren van sociaal en duurzaam ondernemerschap. Ik werk daarbij graag vanuit een heldere analyse en strategie. Als veranderkundige benader ik vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en met gevoel voor wat er binnen een project of samenwerking in de onderstroom speelt.


''Samen naar een sociale en duurzame toekomst''

We zitten in een periode van grote maatschappelijke transities. Ik vind het belangrijk dat iedereen die wil hieraan bij kan dragen en mee kan doen. Ieder talent telt. Iedereen verdient dezelfde kansen. Samenwerken aan een inclusieve arbeidsmarkt waar sociaal en duurzaam ondernemerschap de standaard is. Dat is waar ik voor sta en waar ik mij graag voor inzet.

Peter 1 Vierkant
Expertise

Ik heb een achtergrond in bestuurskunde en organisatiewetenschap met een specialisatie in verandermanagement. Mijn kracht is om vanuit rust en overzicht vraagstukken vanuit verschillen perspectieven te benaderen. Met strategische blik en mensgericht. Als consultant heb ik ervaring op het gebied van HR, strategie en change. Daarnaast heb ik mij als projectleider bezig gehouden met het opzetten en uitvoeren van programma's ter stimulering van lokale bewonersinitiatieven en impact ondernemingen. Vanuit deze rol heb ik tevens ervaring met crowdfunding bewonersparticipatie.  

Vanuit KplusV ben ik betrokken bij de implementatie van een Regionaal Talentfonds in Utrecht en de doorontwikkeling van het scholingsfonds Brabant Leert. Daarnaast houd ik mij bezig met projecten rondom het stimuleren van sociaal ondernemerschap en een inclusieve arbeidsmarkt.

Deel