Terug
Adviseur

Ik werk aan de toekomst. Duurzaamheid is daarbij een MUST. En hoewel duurzaamheid een breed begrip is betekent het voor mij een positieve balans tussen het menselijk handelen en de natuur laten floraliseren. Ja, daar krijg ik energie van!


"Het geheel is meer dan de som der delen."

Voor mij symboliseert de boodschap van Aristoteles het feit dat samenwerking een unieke en solide oplossing biedt in het kader van duurzaamheid. Ik creëer daarom win-win samenwerkingen tussen de kleine en grote spelers in het veld. Samen maken zij meer impact dan dat zij alleen hadden kunnen doen. Samen creëren zij een duurzame toekomst.

Roos 1 Vierkant
Expertise

Met mijn achtergrond in duurzame bedrijfsvoering (Erasmus Universiteit Rotterdam) en een nuchtere hands-on mentaliteit begeleid ik met plezier gemeenten, provincies en het Rijk in hun transitie richting een duurzame en circulaire economie. Inkoop speelt in deze transitie een cruciale rol.

Vanuit die wetenschap heb ik samen met mijn collega's de aanbestedingsmethodiek Rapid Impact Contracting (RIC) ontworpen en ontwikkeld, waarbij publieke organisaties de juiste partners kunnen selecteren gematched op dezelfde maatschappelijke ambities.

Mijn werk is hiervoor erkend met een plek in de Duurzame Jonge top 100 van 2019.

Deel