Terug
Adviseur

Het verkrijgen van nieuwe inzichten is hetgeen dat mij drijft. Hoe kun je een idee of onderneming  vooruit helpen en (nóg) succesvoller maken? En hoe zorg je ervoor dat mensen zoveel mogelijk uit zichzelf en hun idee halen? Dat zijn vraagstukken die mij intrigeren. Ik help ondernemers met hun digitale groeistrategie en het aantrekken van financiering en breng de juiste mensen, kennis en ideeën samen om ondernemers te laten slagen.


“Verbinding is key; samen maken we de onderneming tot een succes!”

De persoonlijke relatie met de ondernemer staat in dit traject bij mij voorop. Ik leer de mens achter de ondernemer kennen om zo tot een passend advies en de juiste (groei)strategie te komen. Na mijn studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit heb ik verschillende community-platformen opgericht met als doel om mensen met elkaar te verbinden. De ervaringen die ik hierbij heb opgedaan, gebruik ik om andere ondernemers verder te helpen.

Stijn 1 Vierkant
Expertise

Mijn focus ligt op het laten groeien en het financieren van start-ups en scale-ups. De programma's die ik begeleid zijn onder andere Generation-E, MKB deal Arnhem – Nijmegen en het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) Noord-Holland. Daarnaast houd ik mij bezig met het laten groeien van verschillende start-ups, scale-ups en MKB bedrijven in 1-op-1 trajecten.

Deel