Terug
Adviseur

Een maatschappelijk probleem vanuit verschillende perspectieven begrijpen en daarin diverse stakeholders betrekken. Dat is wat mij interesseert. Onderzoek doen is hierin belangrijk, maar daadwerkelijk impact maken vind ik essentieel. Dit geeft mij energie om me juist in complexe vraagstukken te verdiepen, te zoeken naar wat er wél kan en hier met enthousiasme de juiste samenwerkingspartners voor te vinden.


"Een samenleving waarin iedereen alle kansen krijgt om mee te doen en zich te blijven ontwikkelen, daar zet ik me graag voor in!"

Helaas staan er nog te veel mensen in Nederland aan de zijlijn. De stap naar werk of opleiding is bijvoorbeeld (nog) te groot, men weet niet goed waar te beginnen of ze zijn het vertrouwen in zichzelf of onze samenleving verloren. Ook mensen die al wel aan de slag zijn, missen vaak de mogelijkheden zich te blijven ontwikkelen. Hiermee gaat ontzettend veel talent en potentie verloren. Om de vele actuele vraagstukken van deze tijd op te kunnen lossen, hebben we juist iedereen hard nodig.

Tessa 1 Vierkant
Expertise

Vanuit mijn ervaring als programmamedewerker help ik sociale ondernemingen die zich bezig houden met allerlei vormen van arbeidsparticipatie voor mensen die nu nog te vaak aan de kant blijven staan. Door een opleiding impact management bij Avance Impact en mijn achtergrond in culturele antropologie en geografie maak ik graag inzichtelijk hoe maatschappelijke verandering tot stand komt en hoe verschillende perspectieven en stakeholders hierin betrokken kunnen worden.

Momenteel werk ik aan een onderzoek naar de behoefte voor een broedplaats voor startende creatieve makers in een gemeente tot meerjarige en lerende evaluaties van lopende programma's van bijvoorbeeld fondsen en onderwijsinstellingen. Ook het ondersteunen van impact ondernemingen die bijdragen aan meer mogelijkheden qua werkgelegenheid sluit aan bij mijn expertise en ambitie.

Deel