Coronavragen

In deze tijden kloppen veel van onze klanten bij ons aan met vragen over de gevolgen van het coronavirus en hoe zij daarmee om moeten gaan. Ondernemers die ons vragen voor welke regelingen en (nood)financieringen zij in aanmerking komen. Maar ook publieke organisaties die zich zorgen maken om het welzijn van het lokale bedrijfsleven en zoeken naar passende instrumenten om het bedrijfsleven te ondersteunen.

Coronavragen voor ondernemers

KplusV helpt ondernemers bij het maken van hun toekomst. Het vinden van financiering, het maken van een businessplan of het binnenhalen van de juiste expertise om te groeien. Juist nu zitten veel mkb-ondernemers met acute vragen. Er zijn talloze regelingen en financieringen in het leven geroepen om ondernemers nu te ondersteunen, maar welke zijn voor jou interessant? En hoe kom je hiervoor in aanmerking? KplusV helpt je hierbij. Ben je ondernemer en heb je vragen over wat je kunt doen om je bedrijf de coronacrisis door te slepen?

Laat ons dan weten waar je hulp bij nodig hebt of wat je vraag is.

Coronavragen voor publieke organisaties

Overheden en andere publieke organisaties maken zich zorgen om het wel en wee van burgers en bedrijven. Bedrijven vallen stil en talloze arbeidsplaatsen staan op de tocht bij bedrijven die in wezen gezond zijn. Deze bedrijven zijn na de coronacrisis hard nodig om vorm te geven aan economisch herstel en arbeidsplaatsen in de regio.

KplusV ondersteunt overheden en publieke organisaties bij het helpen van het bedrijfsleven. Wij hebben ruime ervaring in het opzetten en evalueren van financieringsinstrumenten die bedrijven met potentie in cruciale fases van hun bestaan ondersteunen. Daarbij bogen we op lessen die we in de nasleep van de vorige grote crisis geleerd hebben. Wij weten welke instrumenten het verschil maken en gezonde bedrijven en arbeidsplaatsen behouden. Zoek je naar manieren om bedrijven in crisistijd te helpen?

Laat het ons weten en wij denken met je mee.