Delegatie Gedeputeerden provincie Gelderland bezoekt KplusV

Pand KplusV voorbeeld duurzame herontwikkeling

Actueel nieuws

15/03/2016

Een mooi voorbeeld van duurzame herontwikkeling van industriële gebouwen. Dat dragen we met ons nieuwe pand graag uit. Dinsdag 15 maart bracht een uitgebreide delegatie van Gelderse Gedeputeerden een werkbezoek aan Industriepark Kleefse Waard en bezocht daarbij ook ons nieuwe kantoor in gebouw LB.

Hendrik van der Meulen ontving hen namens KplusV en lichtte onze keuze voor het Industriepark als vestigingslocatie toe. “Deze innovatieve, duurzame locatie sluit naadloos aan bij onze waarden en ambities. Op IPKW komen cleantech, onderzoek, ontwikkeling en advies bij elkaar. Die mix van vakgebieden maakt het park aantrekkelijk voor KplusV”, zo vertelt Hendrik enthousiast. “Wij zijn gevallen voor het dynamische, vernieuwende en duurzame karakter van deze plek. Ons nieuwe kantoor moest een unieke ruimte worden, waar verbinding, co-creatie en ondernemerschap elkaar treffen. Dat vinden we hier.”

Meer weten over ons pand? Ik vertel je er graag meer over.

drs. Hendrik van der Meulen

+31 6 27 08 55 73

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.