KplusV vernieuwt

Nieuwe huisstijl, nieuwe website

Actueel nieuws

16/03/2016

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl en website!

We zijn uniek in ons soort, met een duidelijk herkenbaar stempel. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. Zo stimuleren we innovatie en economische groei bij ondernemers, in regio’s en topsectoren. En adviseren we publieke organisaties bij uitdagende, maatschappelijke vraagstukken. Het één kan volgens ons niet zonder het ander en wij brengen de verbinding. Vanaf nu is onze identiteit ook terug te zien in onze nieuwe huisstijl en nieuwe website.

Nieuw logo, nieuwe site
Een logo dat vertelt dat we verbinding maken met onze opdrachtgevers. Dat we sterk zijn in het creëren van innovatieve oplossingen voor jouw vraagstukken. Een nieuwe website opgebouwd rondom maatschappelijke en economische thema’s die ertoe doen. En waarop we graag onze expertise en oplossingen rondom die thema’s met je delen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf je graag met ons verbonden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zodat je maandelijks onze kennis en inspiratie in je mailbox ontvangt.

Reageren op onze website, nieuwsbrief of huisstijl? Mail me gerust

Sofie Remmen MA

06-27 08 55 72

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.