Inschrijving Move2Social Achterhoek gestart!

Vliegende start voor sociaal ondernemers

Actueel nieuws

26/03/2021

In het voorjaar start de eerste editie Move2Social Achterhoek. Ben jij een ondernemer die maatschappelijke impact maakt, maar kan je hier nog wel hulp bij gebruiken? Dan kan Move2Social Achterhoek voor jou de oplossing zijn. Startende maatschappelijk ondernemers of gevestigde maatschappelijk ondernemingen worden door Move2Social Achterhoek ondersteund, met als doel om hun maatschappelijke bedrijfsidee een vliegende start te geven of om hun bestaande onderneming duurzaam te laten groeien.

Ondernemers kunnen zich vanaf nu inschrijven om kans te maken voor deelname aan het programma dat in het voorjaar zal starten.

Wat is Move2Social?

Move2Social is een ondersteuningsprogramma gestart vanuit diverse publieke en private organisaties in de regio om ondernemers in Achterhoek te ondersteunen in het realiseren van maatschappelijke impact. Het is een intensief trainingstraject met uiteenlopende workshops, expertsessie en coaching. Het programma helpt bij het opstarten of professionaliseren
van je onderneming, het vinden van financiers of uitbreiden van je netwerk.

Waarom Move2Social?

Move2Social richt zich op ondernemers in Achterhoek die maatschappelijke impact willen maken. Dat kan op diverse manieren namelijk:

  • Verhogen van arbeidsparticipatie van een kwetsbare doelgroep
  • Verhogen sociale cohesie in wijken en buurten
  • Circulaire en duurzame productie
  • Energietransitie
  • Voedseltransitie
  • Internationale ontwikkeling en fair chain
  • Verbeteren van de zorg

Deze ondernemers willen met hun bedrijf maatschappelijke problemen aanpakken en oplossen; dat is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Wij ondersteunen deze bedrijven zodat zij hun maximale impact in onze samenleving kunnen realiseren.

Voor wie is Move2social?

Voor deelname aan het programma zijn er een aantal criteria:

  • Je bent als ondernemer bezig met het realiseren van maatschappelijke impact of wil dit gaan doen.
  • Je bent gevestigd in de regio Achterhoek.
  • Je genereert al inkomsten door de verkoop van jouw producten of diensten of staat op het punt je producten of diensten op de markt aan te bieden.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden en wil je dolgraag de volgende stap zetten als sociaal ondernemer? Dan zien we je aanmelding graag tegemoet! Meld je aan voor 1 mei 2021.

"Het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen, daar krijg ik energie van!"

Maxime Kalse, MSc

06 82 60 61 89

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Betrokken adviseurs