Move2Social: versneller van sociaal ondernemerschap

Van sociaal idee naar werkende business (infographic en filmpje)

Zo doen we dat

25/04/2017

Sociaal ondernemerschap is een prachtige manier om fundamentele maatschappelijke problemen aan te pakken. Maar hoe maak je goede ideeën van inwoners, (aspirant-)ondernemers of bedrijven werkbaar en succesvol? Bekijk onze infographic en het filmpje over de Move2Social aanpak.

Download infographic
Hoe het werkt
Binnen ons concept Move2Social ondersteunen wij sociaal ondernemers bij drie kritische succesfactoren: toegang tot kapitaal, het doorzien van het speelveld en de professionalisering van de bedrijfsvoering.

Met regionale partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid organiseren we een ‘wasstraat’ voor zowel het idee als de ondernemer zelf. Het eindresultaat? Stevige businessplannen, pitches voor financiers en een boost aan sociaal ondernemerschap in de regio.

Aan de slag met Move2Social!
Bekijk onze publicaties over Move2Social of bel met Joost of Geert.

 

Sociaal ondernemen succesvol versnellen? Bel of mail me even

Rosanne Koning, MSc

06-27 08 55 97

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Betrokken adviseurs