Inzetten van ondernemerstalent voor maatschappelijke vooruitgang

Whitepaper over wat centrale en lokale overheden kunnen doen om de sociale economie te versterken

Whitepaper

13/06/2019

Er zijn veel kansen om maatschappelijke uitdagingen op een ondernemende en duurzame manier aan te pakken. De ‘sociale economie’ heeft de wind in de rug gekregen; er is een groeiend aantal bedrijven dat het zorgen voor maatschappelijk rendement een belangrijke plaats geeft in de bedrijfsvoering (naast financieel rendement). De overheid kan hen ondersteunen om te komen tot inclusieve en duurzame economische groei; groei die ook maatschappelijke vooruitgang betekent. Op welke manier kunnen de centrale en decentrale overheden deze rol vervullen?

In de whitepaper die je downloadt op deze pagina, gaan we uitgebreid in op hoe de overheid de randvoorwaarden kan scheppen voor sociaal ondernemerschap. 

Weten wat wij me je data doen? Bekijk ons privacystatement.

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.