Wet bestuur en toezicht rechtspersonen hindert goed bestuur

Whitepaper

25/03/2014

Met het wetsontwerp Bestuur en toezicht rechtspersonen wil het kabinet de kwaliteit van bestuur en toezicht versterken bij stichtingen en verenigingen. Het wetsvoorstel gaat daaraan zeker bijdragen, maar er kleeft ook een nadeel aan. In het publieke domein kan de wet namelijk goed bestuur – of good governance – in de weg staan.

KplusV heeft twee oplossingen onder elkaar gezet om dit nadeel te verhelpen. Bent u benieuwd daarnaar? En wilt u meer informatie over de wet, de aanleiding ervan en de bijbehorende gevolgen? Lees dan onze whitepaper ‘Wet Bestuur en toezicht rechtspersonen hindert goed bestuur; op zoek naar oplossingen voor publiek domein’.

Vul uw gegevens in in het formulier en download de whitepaper.

  • naam@organisatie.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?
Of geïnteresseerd in de beste oplossing voor uw organisatie? Onze adviseurs Geert van Dijk en Henry Potman helpen u graag verder.

Resultaatgericht begint bij mensgericht; dat stimuleert mij én het openbaar bestuur

dr. Henry Potman

06-27 08 55 04

Waar staat KplusV voor?

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

Betrokken adviseurs