Istock 1218526238

Mkb

Als ondernemer zie je de wereld veranderen. Dit heeft effect op jouw bedrijf. Je vraagt je geregeld af welk effect precies en hoe je relevant blijft. Maar dan vraagt het hier en nu weer je volle aandacht. Kortom; je hebt te maken met het vinden van balans in werken in je bedrijf en werken áán je bedrijf.

Wij helpen je graag te focussen op de toekomst. Bijvoorbeeld door uitdagingen op verduurzaming of digitalisering samen op te pakken. We begeleiden je één op één of in één van onze ondernemersprogramma's. Onze jarenlange ervaring maakt ons dé sparringpartner die jou helpt je bedrijf toekomstbestendig te maken.

Verschil zien, verschil maken

Hoe blijft jouw bedrijf nu en in de toekomst relevant? Welke economische en maatschappelijke ontwikkelingen zijn van invloed? Welke kansen en bedreigingen zijn er? Hoe ga je digitaliseren of verduurzamen? 

Enkele opdrachtgevers
Logo Qwic
Logo Schuurman Schoenen
Logo Diederendirrix
Logo RAXTAR
Groeien

Door je groei met focus te organiseren, zorgen we samen met jou voor een slagkrachtige, stuurbare aanpak om de volgende (groei)fase te bereiken. Zodat je jouw ambities realiseert.

Lees meer
Financieren

Om je groei te financieren is het belangrijk dat de basis klopt en dat je  een duidelijke strategie en businessplanning hebt. Samen met een goede financiële prognose en een aansprekend business plan. Wij weten hoe je dat aanpakt.

Lees meer
Digitaliseren

Als je digitalisering goed aanpakt, helpt het je efficiency en je groei. Wij weten hoe.

Lees meer
Verduurzamen

Verduurzaming van je bedrijf vraagt tijd en expertise. We helpen je graag op weg vanuit onze ruime ervaring met werkende oplossingen.

Lees meer
Leren van elkaar/groepsprogramma's

Als ondernemer kun je netwerk, hulp en inspiratie gebruiken. Dat vind je in één van onze ondernemersprogramma's. 

Lees meer
Deel