Istock 1201756586 Bewerkt

Start-ups en scale-ups

Het potentieel van jouw start-up of scale-up ontgrendelen, daar gaan wij voor! Het product of idee is vaak niet het knelpunt, maar de randvoorwaarden zijn dat wel. Of je nu wilt groeien in impact of in omzet; een goed businessplan, solide financiering en het juiste netwerk zijn essentieel. Wij kennen deze uitdagingen en helpen je erbij. Eén-op-één of in één van onze ondernemersprogramma's. 

Verschil zien, verschil maken

Hoe goed is je businessplan? Staat je bedrijf stevig genoeg om potentiële investeerders te overtuigen? Hoe financier je je start of de gewenste groei? Hoe haalbaar is je strategische planning? En hoe hou je grip op je groei? 

Enkele opdrachtgevers
Logo Felyx
Logo Mudjeans
Logo Innosign
Groei organiseren

Je bedrijf laten groeien vraagt focus, een goed plan en een strakke planning. Wij zetten dat samen met jou neer. Zodat je een duidelijke stip aan de horizon hebt en een gefocuste aanpak voor je groei.

Lees meer
Groei financieren

Om je groei te financieren is het belangrijk dat de basis klopt en dat je een duidelijke strategie en businessplanning hebt. Samen met een goede financiële prognose en een aansprekend investment deck. Wij weten hoe je dat aanpakt.

Lees meer
Markt en klanten

Wij valideren je ondernemers marketing en sales aanpak. Zodat jij jouw marketing- en salesbudget effectief in zet en je investeerders makkelijker overtuigd om te investeren in jouw bedrijf!

Lees meer
Start-up en Scale-up programma's

Of je nu netwerk, hulp of inspiratie zoekt, je vindt het in onze ondernemersprogramma's. 

Lees meer
Deel