Istock 1316042402

Circular Skills Meetup: hoe floreer je in de huidige transitie?

We zijn volop in transitie richting een circulaire en inclusieve samenleving, maar hoe komen we daar? Hoe kunnen we (toekomstig) werkenden toerusten met de vaardigheden, kennis en houding die zij nodig hebben om te floreren in deze samenleving? Waar begeven we ons in de transitie en wat is jouw rol in het geheel?

Aanmelden

Op 10 februari organiseren Leren voor morgen, CINOP, Katapult en KplusV de Circular Skills Meetup in Utrecht. Dit is hét event voor professionals uit het onderwijs, bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en overheden, die werken aan de circulaire transitie. Neem deel aan deze meetup, zodat we samen kunnen onderzoeken welke thema’s er spelen, hoe we verder komen door te leren, innoveren en verbinden, en wat de volgende stappen zijn die jij kunt zetten!

Verdiepende sessies

In verdiepende sessies gaan we met elkaar aan de slag om ervaringen te delen en samen antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. Je ontmoet andere pionierende docenten, schoolleiders, lectoren en practoren en leert van transitie-experts in Nederland om op een systemische manier te werken.

Wil je deelnemen aan de Circular Skills Meetup? Deelname is gratis.

Lina 1 Transparant
Lina Penninkhof

Adviseur

Deel