Terug

Start-up of scale-up financieren

Jouw start-up of scale-up werkt met veel enthousiasme aan een product of dienst en de eerste stappen zijn gezet. Je hebt misschien al geld opgehaald bij kennissen of familie of er is zelfs al een investeerder die de potentie van je startup- of scale-up ziet. Maar nu moet je de financiers echt gaan overtuigen van jouw ideeën. Dan is het essentieel dat de basis klopt. Een duidelijke strategie en businessplanning heeft jouw start-up of scale-up nodig. Samen met een goede financiële prognose en een aansprekend investment deck. Wij weten hoe je dat aanpakt.


Stap 1. Kick-off en Canvas

Ons overzichtelijke Ondernemen Canvas geeft snel inzicht in de knelpunten bij groei van jouw start-up of scale-up. Tijdens een interactieve kick-off vullen we dit gezamenlijk in.  

 

Resultaat
Je krijgt volledig inzicht in waar je start-up of scale-up vandaag de dag staat. Ook je toekomstplannen, doelen en ambities komen aan bod.

Stap 2. Strategie en business planning

De huidige situatie en je ambities vertalen we door in strategie voor jouw start-up of scale-up. In vier sessies herijken we met jou en je MT de strategie en vertalen dit naar een bondig actieplan voor groei van jou start-up of scale-up .

Resultaat
Een One Page Strategy en One Page Businessplanning, waarmee je helder en duidelijk hebt waar je heen wilt en hoe je je ambities gaat realiseren.

Stap 3. Financiële prognose

We vertalen samen met jou de One Page Strategy en One Page Business Planning naar een uitgebreid business plan en/of financiële prognose voor jouw start-up of scale-up. Dit is maatwerk, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je vervolg.

Resultaat
Met de plannen en de financiële prognose ben jij in staat jouw start-up of scale-up mee te nemen bij het realiseren van jouw ambitie.

 

Stap 4. Financiering ophalen

We helpen jouw start-up of scale-up bij het ophalen van financiering, door je te matchen aan de ruim 800 private als publieke financiers in ons netwerk en assisteren bij het komen tot de deal. 

Resultaat 
Je vergroot je financiële slagkracht door plannen met financiële dekking.

 

Deel