Terug

Werken bij KplusV

Samen met ons werken aan het realiseren van een duurzame, sociale en innovatieve toekomst? 


Eén Team

We houden ervan om samen, als Eén team, van alles te ondernemen en te vieren en betrokken te zijn bij elkaar. Onze personeelsvereniging zorgt voor genoeg leuke activiteiten. Dansen op lekkere beats op het Zomerfeest. Biertjes en Schlager op het Oktoberfest in Duitsland. Terug- en vooruit kijken bij het Kerstfeest. Proosten op het nieuwe jaar tijdens een gezellige nieuwjaarsborrel. Wintersport in Oostenrijk in januari (de voorpret begint al in de zomer!) Of de fanatieke kant van collega's zien op spelletjes-avonden, het kan allemaal!

Leren en ontwikkelen

Kwaliteit is onze kernwaarde en ontwikkeling vinden we vanzelfsprekend. De praktijk is een goede leerschool en daarom heb je bij ons vanaf dag één verantwoordelijkheid. Reflectie is belangrijk en faciliteren we graag. Bijvoorbeeld met Reflectiedagen voor ons hele team. Je persoonlijke en professionele groei geef je vorm met het KplusV Kompas. In ons leerhuis Happy&Grow leer je o.a. Projectmatig Creëren, een Verdomd Goed Verhaal vertellen, Acquisitie met Impact, Faciliteren of Schrijven als een pro. 

Impact

Impact maken is wat ons bindt en boeit. Bij ons draag je op alle niveaus bij aan belangrijke maatschappelijke transities die zorgen voor een duurzame, sociale en innovatieve toekomst. Proces én resultaat tellen daarbij. Wij maken bijvoorbeeld impact met de financiering van duurzame, sociale en innovatieve initiatieven. Of het bij elkaar brengen van de juiste partijen voor samenwerking, het sluiten van de afvalketen, het creëren van inclusieve arbeidsplaatsen en het verbinden van onderwijs en arbeidsmarkt. Doe je mee?

Jouw toekomstige collega's

KplusV'ers zijn bevlogen, sociaal, enthousiast en gezellig. Je toekomstige collega's alvast zien? Hier vind je ze.

De werkdag van

Boris Polm | Adviseur Ondernemen

Wat is jouw expertise?
Samen met ondernemers werk ik aan de groei van hun bedrijf, door goede businessplanning, strategie en het aantrekken van financiering. Ik richt me vooral op de sectoren life sciences, circulaire economie en agri-food.

Hoe kwam je bij KplusV?
Met mijn studie biomedische wetenschappen wil ik de brug slaan tussen innovatie en ondernemerschap. Bij KplusV vond ik een inspirerende werkplek. In een leuk team, waar ik veel ontwikkelkansen krijg. Ik startte als stagiair en ben al snel doorgegroeid naar adviseur.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Vaak heb ik één of twee adviessessies met ondernemers. Met de ondernemers en verschillende collega's werken we dan circa twee uur gefocust aan een bedrijf. Ook werk ik aan diverse programma’s die wij ontwikkelen en beheren. Bijvoorbeeld als programmamanager van Stichting MedtechPartners, een ecosysteem dat al honderden medische start-ups heeft geholpen met hun ontwikkeling. Ik heb dus veel contact met ondernemers en partners en stakeholders.

Wat is je mooiste ervaring bij ons?
Ondernemers helpen met hun verschillende groeiuitdagingen, de successen meevieren en hen ondersteunen op de moeilijke momenten. Het contact met ondernemers en hen zien groeien door onze begeleiding. Meerdere klanten adviseer ik al vier jaar en zie ik door verschillende financieringsrondes en groeifases gaan.  

In welke richting gaat jouw ontwikkeling?
Ik heb vanaf het eerste moment bij KplusV de kans gehad om mij te ontwikkelen. Dit doe ik door interne en externe trainingen, en door de vrijheid om leerzame projecten te doen buiten mijn comfortzone. Recent volgde ik een training persoonlijk leiderschap en nu krijg ik de kans om via het werk mijn leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.

De werkdag van

Wieke van der Zouwen | Adviseur Ecosystemen en Publiek Private Samenwerkingen

Wat is jouw expertise?
Mijn expertise is het bouwen van ecosystemen voor impact ondernemerschap en het opzetten van corporate en publieke innovatieprogramma’s.

Hoe kwam je bij KplusV?
Ik had al vaker van KplusV gehoord en zag steeds meer projecten voorbij komen gerelateerd aan duurzaamheid en impact ondernemerschap. Uit nieuwsgierigheid belde ik Hendrik op. Hij maakte mij enthousiast om bij KplusV te komen werken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Op een gemiddelde werkdag bel en spar ik heel veel met anderen. Samen met klanten -zowel in Nederland als daarbuiten- bedenken we hoe we kennis over impact ondernemerschap kunnen delen in interactieve sessies. Bijvoorbeeld door een workshop te hosten over innovatie en circulariteit voor werknemers van een internationale corporate. Of samen met een gemeente te bedenken hoe we het MKB kunnen enthousiasmeren om zich te laten certificeren als impact gedreven onderneming.

Wat is je mooiste ervaring bij ons?
Samen met collega’s een opdracht binnenhalen voor iets wat we nog nooit gedaan hadden, maar waarvan we zeker wisten dat we het konden. En dat de klant zo enthousiast is, dat ze een vervolgproject met ons wil doen! Dat is een kers op de taart.

In welke richting gaat jouw ontwikkeling?
Ik focus me steeds specifieker op twee thema’s: impact ondernemerschap en circulariteit. Voorheen werkte ik vaak met de impact ondernemers, nu ik hou me steeds meer bezig met de rol van de overheid en het grotere bedrijfsleven als katalysator van innovatie, duurzaamheid en inclusie. Ik krijg alle kansen om te ontdekken waar mijn kracht ligt en mijn loopbaan in die richting vorm te geven.

Waar staan wij voor - onze kernwaarden:

Eén team

 • We klaren samen de klus met ieders talenten als basis. 
 • We zijn betrokken bij elkaar.
 • Iedereen kan zijn wie hij/zij/die is.

Vertrouwen

 • We kunnen op elkaar rekenen.
 • We gaan met respect met elkaar om.
 • We zijn er voor elkaar, van een luisterend oor tot een high five.

Inspiratie

 • We delen nieuwe inzichten met elkaar.
 • We omarmen nieuwe manieren van werken.
 • Andere visies verwelkomen we, want daar worden we beter van.

Kwaliteit

 • Afspraak is afspraak.
 • We gaan voor het beste resultaat en de meest impact voor onze opdrachtgevers.
 • Onze kennis en vaardigheden blijven we ontwikkelen.

Onafhankelijk

 • Als adviseur bewaken we onze onafhankelijke rol.
 • We participeren niet in ondernemingen van onze opdrachtgevers.
 • We staan voor wie we zijn en wat we vinden.
Deel