Terug

Workshop Digitaliseringsoffensief

3 oktober 2022

Augmented reality (AR) en virtual reality (VR) bieden bedrijven interessante mogelijkheden om te innoveren. Maar welke AR en VR-technologieën zou je in kunnen zetten, op welke manieren en met welke mogelijke effecten?

Tijdens deze demo krijg je de kans om zelf AR toepassingen te ervaren en een VR bril op te zetten. Aansluitend is een Q&A moment om te bespreken wat voor jouw onderneming de mogelijkheden zijn om met AR en/of VR te innoveren en waarde te creëren.

Selmar Meents is als Associate Professor Digital Business Transformation verbonden aan het Centre for Market Insights van de Hogeschool van Amsterdam. Voortbouwend op zijn praktijkervaring als consultant en research manager in verschillende bedrijven, doet hij voor en met het bedrijfsleven toegepast wetenschappelijk onderzoek naar de impact van nieuwe digitale technologieën. Op basis van zijn onderzoek verzorgt hij onderwijs aan de Hogeschool van Amsterdam, geeft hij trainingen en workshops aan bedrijven en publiceert hij regelmatig.

Om 17:00 uur begint in de aansluitende ruimte de MKB Groeiborrel, je bent van harte uitgenodigd! De demosessie duurt tot 17:30 uur

Aanmelden

Meer weten?
Deel