Terug

Workshop Digitaliseringsoffensief

5 september 2022

Tijdens deze inspirerende workshop leer je hoe je met Microsoft Power BI eenvoudig data uit alle mogelijke systemen omzet naar een eigen interactief dashboard. Waarop je in 1 oogopslag ziet hoe je bedrijf er voorstaat. Ben je het zat om elke keer eindeloos in Excel cijfers te moeten voorbereiden, formules te checken. En mis je het totaalplaatje?

Dit gaat veel sneller met Microsoft Power BI (het “nieuwe Excel”). En je kunt veel visueler en makkelijker doorklikken van je prestaties op je kengetallen naar de onderliggende redenen. Starten met Power BI is zeer eenvoudig, want het zit in Office 365 en is veel betaalbaarder dan vergelijkbare oplossingen. Daarom gebruikt al groot deel van het MKB deze oplossing.

Aan het einde van deze workshop krijg je de mogelijkheid om de basistraining (klassikaal danwel via Nederlandstalige e-learning) aan te schaffen tegen 50% korting.

Jeroen Heerschop is de trainer van deze workshop. Jeroen is oprichter en directeur van Get Responsive. Zij geven dagelijks training en advies in Power BI. O.a. de preferred supplier van Vereniging van Register Controllers. In totaal hebben zij meer dan 6.000 professionals en studenten opgeleid bij tientallen organisaties en hoge scholen (waaronder HvA). Jeroen deelt actief kennis met zijn ruim 15.000 volgers via LinkedIn en YouTube. En is daarop ook elke week live te zien met gasten uit de praktijk.

Aansluitend op de workshop is de Groeiborrel van MKB Amsterdam op dezelfde locatie. Je bent van harte welkom!

Aanmelden

Meer weten?
Deel