Terug

IBDO Financieringstafel

18 april 2022

Wil je groeien met je bedrijf en heb je daarbij financiering nodig? Voor het financieren van jouw bedrijfsplannen zijn er naast de traditionele lening bij de bank tal van andere financieringsmogelijkheden. Samen met de o.a. Rabobank, ABN-AMRO, RVO, Flinc, MKB-fonds Drenthe en Kredietunie Drenthe organiseert Ik Ben Drents Ondernemer de Financieringstafel Drenthe.

In de Financieringstafel brengen we ondernemers met specifieke financieringsvraagstukken aan tafel met verschillende financiers, van banken tot risicodragende investeerders en van regionale ontwikkelmaatschappijen tot crowdfunders. Tijdens deze bijeenkomsten leg je als ondernemer je financieringsvraag voor aan financiers, ontvang je advies hoe je je financieringsbehoefte het beste kan invullen en in sommige gevallen ook het aanbod om de financiering van je plan bij één of meerdere aanwezige financiers te regelen. Uiteraard helpen we je vanuit Ik Ben Drents Ondernemer bij het goed voorbereiden en presenteren van je case.

De financieringstafels zijn zorgvuldig voorbereide bijeenkomsten met vertrouwelijke inhoud. Het is daarom niet mogelijk spontaan deel te nemen. Ondernemers en (aanvullende) financiers die mee willen doen kunnen hier contact opnemen met Raymond Bosch.

Ook in 2022 worden weer 4 financieringstafels georganiseerd.   De financieringstafels kennen een besloten karakter. Ben jij geïnteresseerd om jouw plannen te presenteren tijdens de eerstvolgende Financieringstafel? Aanmelden kan via Raymond Bosch.

Aanmelden

Meer weten?
Deel